EĞİTİM BİR-SEN BELEN ŞUBESİ İNDİRİM PROTOKOLLERİYLE ÜYELERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Eğitim Bir-Sen Belen Şubesi, üyelerinin sosyal, ekonomik, mesleki hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Eğitim Bir-Sen Belen Şubesi’yle Yener Etüt Merkezi, Emek Kitabevi Kırtasiye ve Deha Kurs Merkezi arasında indirim protokolleri imzalandı.
Sendikal alanda aktif çalışmalarıyla tanınan Eğitim Bir-Sen Belen Şube Başkanı Mehmet Faruk Gündüz ile firma yetkilileri arasında yapılan protokollere göre, sendika üyeleri ve birinci derece yakınları için Deha Kurs Merkezi’nde yüzde 15, Emek Kitabevi Kırtasiye de yüzde 40 ve Yener Etüt Merkezi’nde yüzde 20 indirimli uygulanacak.
İmza protokolleri programında Eğitim Bir-Sen Belen Şube Başkanı Mehmet Faruk Gündüz, Eğitim Bir-Sen Belen Şube Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgi Petek, sendika yetkilileri ve firma temsilcileri yer aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>